Skip to main content
 

Referenties

ervaringen van anderen

“Judith’s rustige manier van vragen stellen en haar geduld gaven mij  het gevoel dat ik echt kon zeggen wat ik voelde. Daardoor kwam ik er eindelijk achter wat me dwars zat.”

Michiel

Deelnemer life coaching

“Judith, dank je wel voor al je harde werk en al je support. Juist de verschillende methoden die je gebruikt gaven mij veel inzicht in hoe ik sterker in mijn schoenen kan staan.”

Anoniem

Deelnemer groepsmediation

“Opeens kon ik me vooral op de inhoud focussen, omdat het proces door jou begeleid werd. Wat ik vooral mooi vond was hoe we allemaal onze inbreng hadden, het voelde als een gezamenlijk bouwen naar iets nieuws.”

Pelle

Deelnemer procesbegeleiding

“De communicatie tussen Judith en mij was heel duidelijk en fijn. Ze gaf mij het gevoel dat ik alles kon vertellen. Ook kwam ze in latere sessies terug op dingen (details soms) die ik in eerdere sessies gezegd wat, wat haar betrokkenheid laat zien. Voor mij was het heel makkelijk om open te zijn, het voelde fijn en veilig.

Wat mij vooral opviel is hoe snel we resultaten behaalden. Met een paar oefeningen werden er al heel veel dingen duidelijk voor mij. Ik denk dat heel veel mensen gebaat zijn bij coaching van Judith.”

Iris

Deelnemer loopbaan coaching

“Ze is de meest positieve persoon die ik ken! Het is altijd heel fijn om met Judith te praten, ze begrijpt je en stelt precies de juiste vragen om je aan het denken te zetten. Ze is een heel warm en betrokken persoon en wekt altijd vertrouwen op. We hadden een goede klik, maar wel op een professionele manier. Zo’n klik is voor goede coaching essentieel.

Anoniem

Deelnemer life coaching

Ondanks het losse zand van mijn verwarde gedachten bracht Judith elke sessie structuur aan: waar gaan we het over hebben? Als ik een bepaald onderwerp gekozen had, maakte ze het inzichtelijk met een bepaald model. Dit was ik niet gewend bij psychologen die ik in het verleden heb gesproken. Maar het is zo waardevol gebleken!

Mijn doel was dat ik me niet uit het veld zou laten slaan door tegenslagen. Dat ik meer zelfvertrouwen zou krijgen. En dat doel is zeker bereikt. Coaching bij Judith heeft me echt geleerd positiever over mezelf te zijn en mijn twijfels weg te nemen. De persoonlijke leerervaringen kan ik nu doorvoeren in mijn werk. Daar ben ik Judith super dankbaar voor.

Charlotte

Deelnemer life coaching

“Door de One Day ontdekte ik weer hoe belangrijk het is om heel erg goed stil te staan bij je diepste wensen en dat je daar, vanuit echte ontspanning, contact mee krijgt.

Jullie waren vertrouwd, erg toegankelijk, zacht en lief, en positief kritisch waar nodig.

Anoniem

Deelnemer Take the Lead Retreat (One Day)
Programma Judith en Rosemarijn

“Super aanrader om dit te doen! ik heb de One Day vorig jaar gedaan en zoveel geleerd! Judith en Rosemarijn zijn echt top coaches!!

Anoniem

Deelnemer Take the Lead Retreat (One Day)
Programma Judith en Rosemarijn

“Zo fijn om weer met jullie te zijn. Genoten van hoe jullie dit dragen en vorm geven. De variatie is speels, spiritueel en spontaan. Keep up the work.”

Anoniem

Deelnemer Take the Lead Retreat (One Day)
Programma van Judith en Rosemarijn

“Bedankt voor je interesse, commitment en het vertrouwen dat je in me had tijdens de gesprekken. Door je warme lach voelde ik me telkens weer op mijn gemak. Door de opdrachten tussen de gesprekken in kon ik goed aan je slag met wat we besproken hadden. Ik heb veel aan jouw coaching gehad.”

Petra

Deelnemer conflict coaching

“Nu we ervaring hebben met mediation zouden we er sneller voor kiezen en niet zo lang proberen er zelf uit te komen. Het was zwaar maar een erg zinvol proces, dat erg geholpen heeft de relatie te herstellen.”

Anoniem

Deelnemer familiemediation

“Ik vond de workshops goed opgebouwd, zowel de verschillende workshops tov elkaar als binnen 1 workshop (met goede afwisseling tussen (ontspannings)oefeningen, informatie geven, ervaringen delen.

Knap hoe jullie met een onderling uiteenlopende deelnemersgroep om weten te gaan en daarbij iedereen ruimte en aandacht geven. Des te meer omdat het allemaal online ging: mooi dat je online een workshopsreeks weet neer te zetten waarbij je je als groep verbonden voelt met elkaar en samen leert en ervaringen deelt.”

Anoniem

Deelnemer ACT Different workshopreeks

“Het traject was voor mij heel fijn en kwam ook op het juiste moment. Ik heb naast het onderzoeken van mijn loopbaanbehoeftes ook veel geleerd over processen tussen mensen onderling.

Het is fijn om alles wat er in je hoofd zit in stappen op te schrijven/bespreken, dit werkt voor mij altijd heel goed. Nu was het een stuk uitgebreider dan ik zelf weleens doe, waarbij er meer bijkomt dan alleen je rationale overwegingen of wat je zelf uit een brainstorm met jezelf haalt. Het gaat met steeds een andere context / gezichtshoek en volgens een bepaalde structuur, waardoor je jezelf meer van bovenaf kunt bekijken.

Door de stappen van intake tot actiepunten te doorlopen voelde het alsof het ‘vanzelf’ ging. Verder vond ik de coaching die ik ontving mbt wat belangrijke gesprekken in de werksfeer erg waardevol. Zo werden het goede oefeningen in de praktijk.”

Merel

Deelnemer loopbaan coaching

“Het coachingstraject werd snel concreet en toepasbaar in mijn situatie. Judith gebruikte heel concrete gesprekstechnieken en tools waarmee ik aan de slag kon gaan. Ik ben nu veel rustiger en stabieler mbt het probleem. Judith is heel rustig en invoelend.”

Anoniem

Deelnemer conflict coaching

“Take the Lead gaf mij het inzicht ik écht fulltime een eigen praktijk wil beginnen als holistisch coach (een opleiding die ik al volg). De dagen erna voelde ik dat mijn droom opeens concreet aan het worden was. Ik was stappen aan het zetten. Mijn droom werd een plan!”

Els Potma

Deelnemer Take the Lead Retreat (One Day)
Programma Judith en Rosemarijn

“Het was zo waardevol om de oefening met het bewandelen van het oude en het nieuwe pad met jullie te doen. Vooral de begeleiding van dit proces gaf mij bepaalde inzichten die ik voorheen nog niet had.

Ik zag opeens mijn ‘dwarsliggers’en hoe ik hiermee zou willen omgaan. Het was echt een eye-opener.”

Anoniem

Deelnemer Take the Lead Retreat (One Day)
Programma van Judith en Rosemarijn

“Judith en Rosemarijn creëren een veilige ontspannen en actieve sfeer. Zo kun je samen leren, terwijl je aan eigen doelen werkt. Vanuit onderzoek en intenties stellen naar stapje voor stapje je intenties gaan leven. Heel mooi!”

P.B.

Deelnemer 90 dagen programma Take The Lead
Programma van Judith en Rosemarijn

“Jouw trainingen zijn enorm opbouwend, je begint met de basis en daar komt dan steeds een stukje bovenop. Het voelde alsof ik steeds kon oefenen met wat ik net geleerd had maar wel steeds een stapje verder kwam. Aan het einde van de training dacht ik ‘ wauw, wat ging dat snel voorbij en wat heb ik veel geleerd!’

Ik voel me echt meer zelfverzekerd om hiermee aan de slag te gaan. Ik begrijp nu ook beter waar het conflict ontstaat en wat ik hier zelf mee zou kunnen.

Hamid B. – Bangladesh (uit het Engels vertaald)

Deelnemer Insider Mediation Programma (2 weken)

Wil je meer weten over de trajecten achter de referenties, neem contact op.