WAT VIND JE BELANGRIJK EN WAAROM WORD JE AFGELEID VAN WAT JE EIGENLIJK WILT DOEN?

De afgelopen twee jaar was voor velen van ons intens. We moesten ons aanpassen, houden teveel ballen tegelijk in de lucht, en worden geleefd door agenda’s, wensen van anderen. Of we kwamen erachter dat er sommige dingen niet meer passen. Vrienden. Idealen. Werk. Woonsituatie. Wellicht kwamen er vragen bij jou op zoals:

Is dit nou écht wat ik wil met mijn leven? Waar is ruimte om te genieten? Wat wil ik waarmaken, toevoegen aan de wereld, mijn kinderen meegeven?  Hoe kom ik daar achter? Hoe krijg ik het voor elkaar?

Omdat we steeds meer van onze cliënten, naasten en geliefden met deze vragen horen rondlopen hebben Rosemarijn en ik een kort coachingstraject samengesteld: Take the Lead. In 2,5 maand tijd verdiep je je in jezelf, je wensen, je grenzen, en wat er nodig is voor jou om toe te komen aan je dromen en je leven voluit te gaan leven. Wie wil dat nou niet?

Uit ervaring weten we beiden dat het soms makkelijker gezegd is dan gedaan. Blijven dromen, hier en daar wat uitproberen, bang om in het diepe te springen, of tegengehouden door allerlei onbewuste overtuigingen en patronen.

En het is lastig om daarachter te komen, want het woord zegt het al ‘onbewust’ betekent dat je niet helemaal WEET wat je wilt, kunt, voelt of hoe je jezelf saboteert. Laat staan dat je zelf weet hoe je het anders kan gaan doen, en wat je daarvoor nodig hebt.

Wij hebben een paar ingrediënten samengesteld:

 • steun, in de ideale combinatie: begrip, een luisterend oor en een schop onder je kont,

 • kennis: een compacte deep dive in wat het nou eigenlijk betekent om leiding te geven aan jezelf,

 • doen: een veilige setting om iets nieuws uit te proberen en echt voor je dromen te gaan (met die schop onder je kont dus, dan is het cirkeltje weer rond ;)).

 • tijd: niet na de fijne bubbel van een retreat naar huis met lege handen, maar het proces uitgespreid over bijna 3 maanden, waardoor je doelen kan halen en leren van wat er niet meteen lukt.

Uit onze ervaring in het trainen van groepen op het gebied van zelfontwikkeling, leiderschap, communicatie en mindfulness weten we hoe helend en stimulerend een veilige groep kan zijn wanneer je iets nieuws en spannends gaat ondernemen.

Daarom nodigen we je uit om in dit compacte maar complete coachtraject te stappen: 2,5 maand, met een kleine groep, 3 live dagen, 2 online momenten en een buddysysteem. Je krijgt meer dan 20 uur coaching van twee ervaren coaches en een online leeromgeving om sommige dingen nog eens te oefenen, na te lezen of contact te houden met elkaar.

Wanneer?
Het traject vindt plaats op nog te beslissen data van februari t/m april/mei:

 • Intake gesprek in januari of februari
 • Vrijdag in februari, LIVE dag 1, 10.00 – 17.00 uur
 • Persoonlijk coachgesprek, tussen live dag 1 en de eerste online meeting
 • Vrijdag in feb/maart TBD, online 10.00 – 12.00 uur
 • Vrijdag in maart TBD, LIVE dag 2, 10.00 – 17.00 uur
 • Vrijdag in april, online 10.00 – 12.00 uur
 • Vrijdag in april/mei TBD, LIVE dag 3, 10.00 – 17.00 uur
 • Afrondend persoonlijk coachgesprek, week na de laatste live dag

Interesse?
Mail vrijblijvend naar taketheleadretreat@gmail.com,  vul het contactformulier in of bel Judith op 06-44874650. Judith en Rosemarijn nemen graag contact met je op. Zo kan je meer te weten te komen over het traject voordat je definitief je keuze maakt.

LEVEN VANUIT INTRINSIEK LEIDERSCHAP

ALS JE ECHT WILT GAAN LEVEN VANUIT WIE JIJ BENT, DAN IS HET BELANGRIJK OM TE (HER)ONTDEKKEN WAT JE DIEPSTE WAARDEN ZIJN EN DEZE TE VERBINDEN AAN WAT JE DENKT EN DOET.

Hoe stap je uit je vastgeroeste patronen, wat doen die patronen eigenlijk voor je? Pieker je vaak? Voel je jezelf hierdoor beter of juist minderwaardig?

Steeds hetzelfde paadje bewandelen in je gedachten helpt je niet om het anders te gaan doen. We gaan een nieuw paadje aanleggen. Jij gaat in dit traject DOEN! Door te oefenen met jouw valkuilen, drijfveren en grenzen, maar ook door bewust te voelen, stil te staan en te vertragen, kom je bij JOUW essentie.

Dit traject is een interactieve leerervaring waarin je stappen gaat zetten in de richting van jouw dromen en hierbij ook actief de confrontatie aangaat met wat er mis gaat in het behalen daarvan. Door nieuwe vaardigheden, het herkennen van jouw signalen en het inzetten van de tools die bij jou passen.

Door een mix aan ervaringen en vaardigheden zijn Judith en Rosemarijn de geschikte trainers om jou hierin te begeleiden. Wij bieden een compleet pakket aan met zowel persoonlijke ontwikkeling, communicatieve vaardigheden, profielschetsen, doelen stellen, als verstilling en vertraging.

Faciliteren van groei en bloei is ons vakgebied. Je bent welkom!

Wat anderen zeggen:

Het was heerlijk Rosemarijn & Judith! Dikke aanrader voor iedereen die even tijd voor zichzelf wil maken en geïnspireerd weer thuis wil komen 💗

– Deelnemer One Day Retreat

‘De one-day-retreat Leef Voluit, Take The Lead gaf mij het inzicht dat ik écht fulltime een eigen praktijk wil beginnen als holistisch coach (een opleiding die ik al volg). De dagen erna voelde ik dat mijn droom opeens concreet aan het worden was. Ik was stappen aan het zetten. Mijn droom werd een plan!’

-Els Potma

‘Het was heel bijzonder en super waardevol lieve dames, nogmaals bedankt! 💕– Deelnemer One Day Retreat

‘Het naar buiten gaan was echt een fijne aanvulling om goed te kunnen voelen wat ik wil!’

– Deelnemer One Day Retreat

WAT GAAN WE IN HET 3 MAANDEN TRAJECT DOEN?

DAG 1: DURF TE DROMEN

Je bent gekomen om iets te veranderen, maar wat precies ..? Daar gaan we naar op zoek. Wat past bij jou maar is nog niet waarheid geworden? Wat is de essentie van JIJ? Voel het maar en zeg het hardop. Waar droom je werkelijk van maar durf je nog niet te geloven? Op deze eerste dag ontdek je je droom, ontwikkel je focus, formuleer je je doel en maken we een plan. We gaan in een veilige omgeving de diepte in van wie jij bent.

Training op locatie: de Meditatietuin, Amsterdam

Datum: vrijdag in februari TBD, 10.00 – 17.00 uur

DAG 2: SPIEGELTJE, SPIEGELTJE AAN DE WAND

Het oude wil je niet meer en je hebt een nieuw doel gesteld. Maar er staan obstakels op de weg naar jouw tevredenheid. We zijn goed in vermijden en proberen de controle vast te houden. Maar is dat hetzelfde als regie nemen? Vermijdingsstrategieën kunnen de weg die je wilt inslaan blokkeren. We gaan een eerste stap maken met het opheffen van blokkades en negatieve invloeden. En wat heeft die spiegel daarmee te maken?

Online bijeenkomst via zoom
Datum: vrijdagochtend in feb/maart TBD,  10.00 – 12.00 uur

DAG 3: AUTHENTICITEIT, RAAK HET MAAR AAN

Een veilige plek creëren voor jezelf is nodig om stevig in het leven te staan. Zowel op je werk als in de privésfeer. Daarvoor moet je op jezelf aan kunnen en duidelijkheid scheppen waarom je welke keuzes maakt. Tijdens deze dag gaan we inzoomen op contact met jezelf en hoe je met emoties kunt leren omgaan. Ben je bereid je ‘inner world’ aan te raken en duidelijkheid te realiseren door niet alleen te denken maar ook te voelen? Dat is de weg naar intrinsiek leiderschap en authenticiteit.

Training op locatie: de Meditatietuin te Amsterdam

Datum: vrijdag in maart TBD, 10.00 – 17.00 uur

DAG 4: COMPASSIE

Met behulp van een aantal oefeningen ga je – zowel individueel als samen met je buddy – aan de slag met de volgende stap. Van de focus op jezelf (je dromen, gedachten, gevoel) ga je de brug slaan naar de wereld om je heen. Hoe sta je in verhouding tot die wereld? En hoe blijf je in compassie met jezelf je opstellen naar die buitenwereld?

Online bijeenkomst via zoom

Datum: vrijdagochtend in maart of april TBD, 10.00 – 12.00 uur

DAG 5: VERBONDEN COMMUNICEREN

In de afsluitende live dag zetten we de connectie tussen je ‘inner world’ en de buitenwereld door. Er wordt geoefend met een aantal modellen, die via het online leerplatform voorafgaand van de sessie worden geïntroduceerd. Deze leiderschapsmodellen ondersteunen je in je interactie met de ander, maar wel vanuit jouw authentieke zelf. Wie wil jij zijn en hoe botst dit met wat die ander wil? Hoe blijf je verbinding maken met jezelf EN met die ander? In het nastreven van jouw doelen, die we eerder hebben geformuleerd, kunnen teleurstelling en conflict ontstaan. Hoe wil en kan je hiermee omgaan? We gaan heel concreet en actiegericht bezig met jouw intrinsiek leiderschap.

Training op locatie: de Meditatietuin te Amsterdam

Datum: vrijdag in april/mei TBD, 10.00 – 17.00 uur

AAN HET EINDE VAN DIT INNERLIJK LEIDERSCHAPSTRAJECT HEB JE:

MELD JE AAN!

AANBOD

PRIJS € 720,00 incl. BTW 

 • 3 LIVE DAGEN – MEER DA 20 UUR COACHING VAN 2 ERVAREN COACHES OP EEN TOPLOCATIE IN AMSTERDAM
 • 2 ONLINE BIJEENKOMSTEN, WAARDOOR JE ONTWIKKELING NIET STOPT NA 1 DAG
 • 2 PERSOONLIJKE COACHINGSGESPREKKEN
 • ONLINE LEEROMGEVING MET OPDRACHTEN VOOR THUIS & BUDDY-SYSTEEM

EXTRA OPTIE

 • EXTRA INDIVIDUELE COACHING A € 75,00 P.U. (tijdens of na het traject)

LET OP

HEB JE EEN KRAPPE BEURS, KAN JE NIET ALLE DATA, OF HEB JE ANDERE VRAGEN OVER HET PROGRAMMA, LAAT HET ONS WETEN. OVERAL IS EEN OPLOSSING VOOR, ALS JE ECHT GRAAG WILT!

Wil je eerst meer weten over de gehele training voordat je je opgeeft? Mail taketheleadretreat@gmail.com of bel Judith op 06-44874650 voor meer informatie.

Ook via het contact formulier kun je je aanmelden voor het traject of je vraag stellen. Wij nemen graag contact met je op.

Aanmelden

WIE ZIJN WIJ?

Wij zijn Judith van den Boogert en Rosemarijn de Ruiter. Beiden leren en werken we al 20 jaar in het veld van menselijk gedrag, communicatie en persoonlijke ontwikkeling, als cultureel antropoloog, coach en trainer.

Onze samenwerking begon 15 jaar geleden als docenten aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) in het internationale vak en dialoogprogramma Soliya. Daar leerden wij studenten hoe zij constructief met diversiteit en conflict kunnen omgaan, en hoe zij leiding kunnen geven vanuit empathie in een heel dynamisch speelveld.

INTRINSIEK LEIDERSCHAP

Sindsdien hebben wij beiden ons eigen pad gevolgd. Rosemarijn met een focus op de psyche, mindfulness en outdoor coaching. Judith op het vakgebied van mediation, conflictmanagement en leiderschap.

In de afgelopen 10 jaar hebben we allebei bergen werk verzet in onze eigen persoonlijke ontwikkeling, waarbij we zowel fysieke als mentale uitdagingen hebben overwonnen. Een reis waarin we beseften hoe waardevol het is om de juiste support te krijgen: een luisterend oor, rust en ruimte, veiligheid om naar binnen te keren en te ontdekken wat je anders wilt doen, én mensen om je heen die je laten zien ‘hoe dan’ en oefenen met nieuwe vaardigheden.

Deze lessen willen wij graag doorgeven aan anderen, zoals jij. Want wij zijn mensen net zoals ieder ander – ook nog op deze reis, aan het blijven leren, met valkuilen, vallen en opstaan. Wij zien onze werkwijze dan ook als facilitatie voor jouw intrinsiek leiderschap, waarin onze cliënten en deelnemers ons ervaren als veilig, vertrouwd, vertragend en motiverend.

Rosemarijn de Ruiter

Rosemarijn’s grote kracht is haar snelle inzicht en de manier waarop ze met zachte hand een zetje geeft in het proces van verandering.

Meer over haar werkwijze vind je hier.

LINKEDIN ROSEMARIJN

Judith van den Boogert

Judith’s grote kracht is haar open houding en de manier waarop ze iedereen zichzelf laat zijn in het gesprek. Ze komt snel tot de kern van waar iemand in vastloopt.

Meer over haar werkwijze vind je hier.

LINKEDIN JUDITH

Ben je geïnteresseerd in het 3 maanden traject 'Leef Voluit, Take the Lead'? Laat het ons weten (onder algemeen), dan sturen we je meer informatie.

  Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.

  *Wanneer je eerder een One Day Retreat bij ons hebt gevolgd, krijg je bij aanmelding voor het 3 maanden traject 65 euro korting.