INTRINSIEK LEIDERSCHAP

VAN STRESS NAAR TEVREDENHEID

Behoefte aan een dag vol rust, natuur en het versterken van je innerlijk kompas?

Leiderschapstrainer Judith en Outdoor Coach Rosemarijn verzorgen een dag vol mindfulness, natuur en oefeningen in intrinsiek leiderschap. Op 27 november sta jij centraal en gaan we onderzoeken wat jouw kracht is en hoe je meer balans kunt creëren in je drukke leven.

Leef Voluit, Take the Lead

 

 • Wanneer? Zondag  27 november van 10.00 – 17.00 uur
 • Waar? Bij de Meditatietuin, Amstelpark, Amsterdam
 • Wie? Judith van den Boogert en Rosemarijn de Ruiter
 • Prijs? 125,00 euro incl. btw & lunch en onbeperkt koffie & thee

Volledige training

WAT GAAN WE DOEN?

JE HEBT ALLES AL IN HUIS OM DE REGIE TE NEMEN, MAAR TOCH VOELT HET NIET ALTIJD ZO. WAT KAN JE DOEN OM VOLUIT TE GAAN LEVEN?

Tijdens de One Day Retreat onderzoeken we wat je kracht is en hoe je in balans kan blijven. Welke uitdagingen kom je tegen in je leven? Wat betekent tevredenheid voor jou? Wat zou je anders willen doen? Wat houdt je op dit moment tegen? Stap voor stap ontdekken we waar jouw grenzen liggen en wat je nodig hebt om te groeien.

In een veilige omgeving nemen we je mee in oefeningen en helpen we je een toolkit samen te stellen waarmee je ook thuis dichter bij jezelf kan blijven. Vanuit Judith’s werk met leiderschapsontwikkeling gaan we op een andere verfrissende manier spelen met wat jij belangrijk vindt en goed kunt. Door middel van oefeningen uit Acceptance & Commitment Therapy, een techniek die we beiden als basis voor ons werk gebruiken, onderzoeken we jouw waarden en waar jouw keuzemomenten ontstaan. Daarnaast zullen we Outdoor Coaching en mindfulness inzetten, methodes die Rosemarijn regelmatig toepast, om dichter bij jouw essentie te komen en die te gebruiken om de regie te pakken in je leven.

Tijdens de dag is er volop ruimte om op adem te komen, worden we verwend door een heerlijke lunch en de prachtige omgeving van de Amsterdamse Meditatietuin. De steun van de groep, de rustgevende omgeving en de expertise van de trainers werken verbindend en voedend.

Aan het einde van de dag ga je naar huis met een aantal praktische tools en oefeningen die je helpen een stap te zetten van stress naar tevredenheid.

In het voorjaar van 2023 kan je vervolgstappen zetten in een traject van 90 dagen.

Meer weten over de volledige training? Klik hier

VOOR WIE?

OP DEZE DAG BEGELEIDEN WIJ JOU IN EEN EERSTE STAP VAN STRESS NAAR TEVREDENHEID.

 • Wil jij leven vanuit je eigen kracht?

 • Kan je hulp gebruiken in het waarmaken van je droom?

 • Wil je duidelijke keuzes kunnen maken in werk en privé?

 • Wanneer heb jij jezelf voor het laatst horen denken?

 • Hoe weet jij dat je te ver bent gegaan?

 • Welke dingen werken voor jou om de balans weer te vinden?

Gun je het jezelf om op ontdekkingstocht te gaan en je eigen toolkit hiervoor samen te stellen?

Meld je hier aan voor de One Day Retreat

Wie zijn wij?

Wij zijn Judith van den Boogert en Rosemarijn de Ruiter. Beiden leren en werken we al 20 jaar in het veld van menselijk gedrag, communicatie en persoonlijke ontwikkeling, als cultureel antropoloog, coach en trainer.

Onze samenwerking begon 15 jaar geleden als docenten aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) in het internationale vak en dialoogprogramma Soliya. Daar leerden wij studenten hoe zij constructief met diversiteit en conflict kunnen omgaan, en hoe zij leiding kunnen geven vanuit empathie in een heel dynamisch speelveld.

INTRINSIEK LEIDERSCHAP

Sindsdien hebben wij beiden ons eigen pad gevolgd. Rosemarijn met een focus op de psyche, mindfulness en outdoor coaching, Judith op het vakgebied van mediation, conflictmanagement en leiderschap.

In de afgelopen 10 jaar hebben we allebei bergen werk verzet in onze eigen persoonlijke ontwikkeling, waarbij we zowel fysieke als mentale uitdagingen hebben overwonnen. Een reis waarin we beseften hoe waardevol het is om de juiste support te krijgen: een luisterend oor, rust en ruimte, veiligheid om naar binnen te keren en te ontdekken wat je anders wilt doen, én mensen om je heen die je laten zien ‘hoe dan’ en oefenen met nieuwe vaardigheden.

Deze lessen willen wij graag doorgeven aan anderen, zoals jij. Want wij zijn mensen net zoals ieder ander – ook nog op deze reis, aan het blijven leren, met valkuilen, vallen en opstaan. Wij zien onze werkwijze dan ook als facilitatie voor jouw intrinsiek leiderschap, waarin onze cliënten en deelnemers ons ervaren als veilig, vertrouwd, vertragend en motiverend.

Rosemarijn de Ruiter

Rosemarijn’s grote kracht is haar snelle inzicht en de manier waarop ze met zachte hand een zetje geeft in het proces van verandering.

Meer over haar werkwijze vindt je hier.

LinkedIn Rosemarijn

Judith van den Boogert

Judith’s grote kracht is haar open houding en de manier waarop ze iedereen zichzelf laat zijn in het gesprek. Ze komt snel tot de kern van waar iemand in vastloopt.

Meer over haar werkwijze vind je hier.

LinkedIn Judith

Ben je geïnteresseerd in de One Day Retreat? Laat het ons weten (onder algemeen), dan sturen we je meer informatie.

  Deze website is beschermd met reCAPTCHA, zie hiervoor de privacyverklaring en servicevoorwaarden van Google.

  *Ben je ook geïnteresseerd in de volledige training in het voorjaar van 2023? In februari beginnen we weer. Wanneer je je gelijk voor de volledige training aanmeldt, krijg je op de One Day Retreat een korting van 65 euro.