Skip to main content

Hou jij van een uitdaging die je prikkelt om weer even stil te staan bij hoe jij de dingen doet? Die je uitdaagt om met een frisse blik naar jezelf te kijken?

Doe dan mee met deze 7-daagse Nieuwjaars Challenge. Van zondag 9 t/m zaterdag 15 januari ontvang je elke dag een nieuwe opdracht in je mailbox die je weer even aan het denken zet over jezelf. Durf jij het aan?

Begin het jaar sprankelend 

Het nieuwe jaar is begonnen! Dan denk je al snel aan nieuwe voornemens, plannen maken met vrienden, opnieuw doelen stellen, mooie dingen realiseren. En je wenst jezelf en de mensen om je heen veel moois toe!

En wellicht heb je ook op het oude jaar teruggeblikt! Wat waren daarbij je hoogtepunten? Had je sommige dingen anders willen doen? Zag je bepaalde dromen wel of niet uitkomen?

Zeker in deze corona tijd gingen dingen niet altijd zoals we hadden gewild. En elk jaar zijn er wel tegenvallers. Het is alleen belangrijk om hier op een effectieve manier mee om te gaan, zodat dit je niet neer haalt. Zodat je negativiteit kunt omzetten in iets waardoor je groeit. En je durft te kijken naar hoe je het de volgende keer zou willen.

De eerste weken van het nieuwe jaar bieden een uitgelezen kans om weer eens bewust te kijken naar hoe jij dingen aanpakt. Zijn er wellicht patronen ingeslopen die jou op de lange termijn niet brengen wat je wilt? Wil je het in 2022 anders doen? Zijn er dingen die je lastig vindt om op te pakken?

De CHALLENGE

Wat is er leuker dan 7 dagen lang elke dag een prikkelende opdracht te ontvangen die je weer dichter bij jezelf kan brengen? Waardoor je misschien op termijn wel iets gaat doen wat je nooit voor mogelijk had gehouden? En waardoor je bepaalde uitdagingen in 2022 net wat beter kunt handelen?

Daarom hebben wij, Rosemarijn en Judith van ‘Take the Lead” de Nieuwjaars Challenge ontwikkeld. Het is een leuke maar supereffectieve challenge. Je krijgt van ons 7 dagen lang elke ochtend een mailtje met daarin een opdracht. De opdrachten zijn niet moeilijk, kosten geen geld én leveren je wel veel op. Want als je ze uitvoert, dan zorgt het telkens voor weer een klein bewustwordingsmomentje in je dag.

Je kunt het samen met een vriend(in), je partner of een familielid doen, maar net zo makkelijk in je eentje. Want echt: er is maar één iemand nodig om een frisse wind door je eigen hoofd te laten blazen! En na die 7 dagen moet je eens opletten hoeveel het je gebracht heeft. 🙂 Als je je opgeeft dan kun je vanaf 9 januari 7 dagen aan de slag met jezelf.

Wij wensen je een prikkelende nieuwe start van 2022!

Meedoen is helemaal gratis. Wij willen graag inspireren en prikkelen!

Laat hieronder je gegevens achter om mee te doen!

  Wie zijn we en waarom bieden we dit aan?

  De laatste tijd hebben wij, Judith en Rosemarijn, in coaching en in de leiderschapstrainingen van “Take the Lead’ onze ervaring en kennis gebundeld. Er is niets mooiers dan mensen in hun kracht zetten, door ze te helpen ontdekken wat ze al goed kunnen en wat ze het liefst zouden willen.

  Door middel van coaching krijgen mensen meer inzicht in zichzelf en gaan ze meer vanuit hun hart handelen. Het is daarom echt een cadeautje aan jezelf! Wanneer je dichterbij jezelf komt, kan dit er voor zorgen dat je ook bewuster keuzes voor jezelf gaat maken. Bovendien, dat je  weer meer de verbinding kunt maken met de wereld om je heen. Dingen gaan soepeler, je hebt het leuker met elkaar én je voelt je meer verbonden met diegenen die belangrijk voor je zijn. En laat dat nou net de belangrijkste factor zijn voor je geluksgevoel: de verbintenis met de mensen om je heen.

  Dit is ons doel bij ‘Take the Lead’: mensen helpen verbinding te creëren met zichzelf en met diegenen om hen heen. Vanuit eigen kracht.

  Wij zijn Judith van den Boogert en Rosemarijn de Ruiter. Beiden leren en werken we al 20 jaar in het veld van menselijk gedrag, communicatie en persoonlijke ontwikkeling, als cultureel antropoloog, coach en trainer.

  Onze samenwerking begon 15 jaar geleden als docenten aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) in het internationale vak en dialoogprogramma Soliya. Daar leerden wij studenten hoe zij constructief met diversiteit en conflict kunnen omgaan, en hoe zij leiding kunnen geven vanuit empathie in een heel dynamisch speelveld.

  INTRINSIEK LEIDERSCHAP

  Sindsdien hebben wij beiden ons eigen pad gevolgd. Rosemarijn met een focus op de psyche, mindfulness en outdoor coaching. Judith op het vakgebied van mediation, conflictmanagement en leiderschap.

  In de afgelopen 10 jaar hebben we allebei bergen werk verzet in onze eigen persoonlijke ontwikkeling, waarbij we zowel fysieke als mentale uitdagingen hebben overwonnen. Een reis waarin we beseften hoe waardevol het is om de juiste support te krijgen: een luisterend oor, rust en ruimte, veiligheid om naar binnen te keren en te ontdekken wat je anders wilt doen, én mensen om je heen die je laten zien ‘hoe dan’ en oefenen met nieuwe vaardigheden.

  Deze lessen willen wij graag doorgeven aan anderen, zoals jij. Want wij zijn mensen net zoals ieder ander – ook nog op deze reis, aan het blijven leren, met valkuilen, vallen en opstaan. Wij zien onze werkwijze dan ook als facilitatie voor jouw intrinsiek leiderschap, waarin onze cliënten en deelnemers ons ervaren als veilig, vertrouwd, vertragend en motiverend.

  Lees hier meer over het 3 maanden coach traject 'Take the Lead'