Skip to main content
 

Referenties

ervaringen van anderen

“Judith’s rustige manier van vragen stellen en haar geduld gaven mij  het gevoel dat ik echt kon zeggen wat ik voelde. Daardoor kwam ik er eindelijk achter wat me dwars zat.”

Michiel

Deelnemer coaching

“Judith, dank je wel voor al je harde werk en al je support. Juist de verschillende methoden die je gebruikt gaven mij veel inzicht in hoe ik sterker in mijn schoenen kan staan.”

Diane

Deelnemer groepsmediation

“Opeens kon ik me vooral op de inhoud focussen, omdat het proces door jou begeleid werd. Wat ik vooral mooi vond was hoe we allemaal onze inbreng hadden, het voelde als een gezamenlijk bouwen naar iets nieuws.”

Pelle

Deelnemer procesbegeleiding

“Bedankt voor je interesse, commitment en het vertrouwen dat je in me had tijdens de gesprekken. Door je warme lach voelde ik me telkens weer op mijn gemak. Door de opdrachten tussen de gesprekken in kon ik goed aan je slag met wat we besproken hadden. Ik heb veel aan jouw coaching gehad.”

Petra

Deelnemer conflictcoaching

“Nu we ervaring hebben met mediation zouden we er sneller voor kiezen en niet zo lang proberen er zelf uit te komen. Het was zwaar maar een erg zinvol proces, dat erg geholpen heeft de relatie te herstellen.”

Anoniem

Deelnemer familiemediation

“Ik vond de workshops goed opgebouwd, zowel de verschillende workshops tov elkaar als binnen 1 workshop (met goede afwisseling tussen (ontspannings)oefeningen, informatie geven, ervaringen delen. Knap hoe jullie met een onderling uiteenlopende deelnemersgroep om weten te gaan en daarbij iedereen ruimte en aandacht geven. Des te meer omdat het allemaal online ging: mooi dat je online een workshopsreeks weet neer te zetten waarbij je je als groep verbonden voelt met elkaar en samen leert en ervaringen deelt.”

Anoniem

Deelnemer ACT Different workshopreeks

Wil je meer weten over de trajecten achter de referenties, neem contact op.